Dagboek van een supportmanager pt. 6

Onze nieuwe Supportmanager heet Harold van der Meer. Op dit blog houdt hij de komende tijd zijn ervaringen bij.

Week 6. Tijd om even een pauze te nemen wat betreft dit blog. Na de zomer zijn we weer terug, maar dan ook in een iets ander format. Hoe dat er precies uit komt te zien weten we nog niet, dat zien jullie vanzelf na de zomer.

Afgelopen week hebben we weer een gebruiker overgezet naar Zendesk, iedereen die over is, is er erg tevreden mee. Het werkt inzichtelijk, makkelijk en snel.

Verder was dit voor mij een week in het teken van scanners. Scannen wordt steeds belangrijker voor onze gebruikers en er wordt steeds meer vanaf mobiele telefoons gescand. Dit werkt echter niet altijd even soepel, de helderheid van de telefoon moet vaak op z’n hoogst gezet worden, maar de barcodes worden vaak met een lagere helderheid getoond door bezoekers.

De ontwikkelaars van scanners zitten ook niet stil en daarom zijn er nu scanners op de markt, zogeheten 2D Imagers, die een foto maken van de barcode en deze digitaal naar de validatiesoftware sturen. Deze scanners kunnen bij een lage helderheid veel beter de barcode “scannen”. Ook het formaat van de barcode is veel minder relevant. Een hele vooruitgang dus.

Zoals gezegd, dit is het laagste blog voor de zomervakantie. Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie, tot in augustus!