iCity + SRO voor Citymarketing

ESB.TSB presenteert: iCity & SRO. Wij bouwen netwerken. Culturele hubs waar organisaties op één platform samenwerken aan een gestroomlijnde kaartverkoop, eventplanning, administratie en marketing.

We zijn in België begonnen met het aansluiten van theaters, musea en toeristische attracties op één netwerk. Deze oplossing is uitgegroeid tot dé werkwijze voor Uitburo’s, regio -en citymarketing en andere gezamelijke initiatieven. Onze software, bestaande uit SRO en iTheatre, vormt samen een One-Stop Shopping-Point voor alle behoeften van een moderne organisatie.

Stefaan Geldhof, van Brugge Plus: “Dankzij de oplossing van ESB.TSB is de regio Brugge snel aan het moderniseren. Bijna alle culturele en toeristische organisaties werken nu samen aan een betere dienstverlening voor de bezoekers van deze regio. Met de ticketing van ESB.TSB, SRO, kunnen wij de komende jaren veel meer doen aan onze marketing. Dat is een enorme stap vooruit.”

 

Hanne Deputter, van 30CC in Leuven: “Wij werken met heel veel verschillende locaties door heel Leuven. Dankzij ESB.TSB kunnen wij in één keer al het eventmanagement en de planning centraal doen. Dat scheelt enorm veel tijd en het werkt heel fijn.”