Ons Werk

ESB.TSB blinkt uit in allesomvattende software voor culturele organisaties. Wij werken al veertien jaar met de beste theaters, concertzalen, musea, uitgevers, festivals en productiehuizen. Onze software biedt oplossingen voor kaartverkoop, marketing, planning en productie. Voor ticketing en marketing bieden wij SRO, het toonaangevende ticketingsysteem van SeatGeek Enterprise. En voor planning en productie hebben wij iTheatre ontwikkeld, een systeem dat al sinds de begindagen van ESB.TSB meegroeit met de sector.

ESB.TSB is door de jaren heen uitgegroeid tot een oude bekende in de culturele wereld. Door heel Nederland en België werken onze favoriete organisaties met onze software. Wij koesteren onze relaties en werken samen met hen aan steeds betere functionaliteiten. Elk jaar komen we samen om de nieuwste innovaties te laten zien, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Wij ontwikkelen door op basis van wat onze community het hoogst op de agenda zet. En zo hoort het.

ESB.TSB weet alles van kaartverkoop en eventplanning. Vandaar dat we altijd doorgroeien. Want schouwburgen staan niet alleen in hun verlangen om altijd maar meer tickets te verkopen. Ook de sport moet stoelen verkopen. Sinds 2015 heeft ESB.TSB daarom ook een sportafdeling. Stadions moeten ook vol. In het najaar van 2015 beginnen 30 voetbalclubs uit de Eredivisie en de Jupiler League hun kaartverkoop met SRO.

Wij hebben altijd veel geleerd van ons werk met grote spelers uit de culturele sector, zoals het Concertgebouw in Amsterdam. Daarom is het ook zo goed dat we nu met de beste voetbalclubs werken. Dat maakt ons beter in ons vak.

In 2018 zullen wij doorgroeien. Deze groei gaan wij omzetten naar ingrijpende vernieuwingen in onze producten. U kunt nieuwe versies verwachten van onze software, revolutionaire veranderingen in onze kijk op services en support, en interessante toevoegingen aan onze relatiekring. Daarnaast zijn we hier op kantoor ook bezig met grote veranderingen. ESB.TSB zit nooit stil. Bent u nieuwsgierig geworden? Beschouw dit als een open uitnodiging. De koffie staat klaar.